den lägsta kalorialkoholen

Vad är den lägsta kalorialkoholen?

News flash: En enda natt ute kan kosta dig en chockerande 1000 kalorier i enbart alkohol. Under den här säsongen kan man säga att de flytande kalorierna kan lägga sig snabbt och det är innan du till och med kommer till festmåltider, godis och den tunga frukosten för att bota din nästa dag baksmälla. Innan du vet det, har du saboterat skrivbordsluncherna som du flitigt måltider prep varje vecka.

Den goda nyheten är att du inte behöver byta din chardonnay för seltzer vid varje socialt sammankomst (även om det är alltid en smart idé att växla mellan alkoholfria och boozy drycker under natten). Gör bara klokare beslut när det gäller att välja vad du ska dryck.

RELATERADE: 7 sätt att hålla alkohol från att förstöra din kost

Här går Healths bidragande näringsredaktör Cynthia Sass, RD, genom de högsta och lägsta kaloridryckerna du kan beställa i baren, oavsett om du är i ditt företags slutet av året, samlas ut med vänner eller bara piskar upp något hemma för semestern.

168 kalorier per 4 oz. (i genomsnitt enligt uppskattningar från National Institute of Health)

Akta dig för den mexikanska blanddrinkens snags: En traditionell margarita är gjord av tequila, triple sec och limejuice, men bartendrarna skär ofta prep-tiden med hjälp av högkaloriblandningar: ‘På grund av mixern packar denna cocktail om fiveteaspoons värda av socker ‘, säger Sass. Och eftersom American Heart Association rekommenderar att kvinnor har högst sex teskedar av tillsatt socker per dag, så kommer bara en påfyllning att sätta dig över kanten.

Visst, det är lite grundläggande, men en vodka-soda kan vara ditt hälsosammaste val om du är i humör för hård alkohol. När du kombinerar ett skott av vodka med seltzer, skjuter du över kalorier och en otrolig baksmälla. ‘Soda vatten eller klubb soda är kalorifri eftersom det är bara bubblande vatten,’ förklarar Sass. ‘Det är också en bra cocktailblandare eftersom den hydratiserar och innehåller inga tillsatta sockerarter eller konstgjorda sötningsmedel. Dessutom kan bubblorna sakta ner dig så att du inte slammar drycken. ‘

För att få våra topprapporter levererade till din inkorg, registrera dig för Healthy Living-nyhetsbrevet

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ