Red Wings skämmer bort Icemenes helgdag

Hawksna utjämnade under andra perioden och fortsatte att slå tillbaka efter varje Wetaskiwin mål. Chazz Semmens gjorde sin tredje och Mitchell Bowie gjorde sin första säsong för Icemen.

Fram och tillbaka spel fortsatte in i tredje, när Hawks bundet upp 3 3 på ett power play mål, innan du fortsätter Gå Ner I Vikt Snabbt att göra poäng för övertid vinnaren.

Trots förlusten känner tränaren Rob Hartnell med att laget spelat ett bra spel.

det tidigt på säsongen men vi bevisar att vi kan leka med några av dessa bättre lag, säger Hartnell. spelade ett ganska bra vägspel och gav oss en chans. Icemen förlorade 4 3 till Hawksen tidigare denna säsong, spelvinsten kommer i sista minuten av spel, men Hartnell sa att han såg mycket tillväxt från det spelet. I sitt föregående möte uthöjar Hawksna hårt Wetaskiwin 59 26; den här gången var mycket närmare, så gick jag bara ut i Icemen 40 30.

överbryggade det gapet och där var många brister i vårt spel, sade Hartnell och tillade att han kände lagstraffdoden hade tjänat Icemen-brunnen hela matchen, men för ett olyckligt straffsamtal mot slutet.

vi har kunnat döda det, kanske vi kunde ha tryckt igenom, men den hockeyen och vi lär oss och blir bättre. Kammen kunde präglas som bra, söndag kom någonstans i närheten av det. Icemenna Gå Ner I Vikt På En Vecka trailerade bara 2 1 till två spelperioder, innan den regerande provinsmästaren exploderade för en tre mål tredje period.

poängen var nära, men spelet var inte nära, sa Hartnell. trodde att vårt försvar och vår målvakt gav oss en chans att hänga i ett spel som vi verkligen inte hade någon verksamhet att vara i. Var en natt när vår framåt hade ingenting och Går Man Ner I Vikt de röda vingarna hade alla gått. Ryley Bennefield lade till två mål för sitt ledande elfte mål. De röda vingarna slår ut Icemen 42 15.

Med helgdagens förluster sitter Wetaskiwins rekord nu på 3 3 1. Deras .500 vinstprocent så tidigt i säsongen är en markant förbättring jämfört med förra året.

killar kommer att lära av detta, säger Hartnell. i omklädningsrummet igår kväll visste de att de var skräp, men vi går tillbaka till jobbet den här veckan och försöker rätta på felet. Icemen kommer att vara värd för Strathcona Bruins på Civic Center den 16 oktober. Bruins kommer att vara ute för lite hämnd, efter att ha tappat säsongöppnaren till Icemen 8 2. Pojkarna kommer hit på söndagen för att möta Edmonton Royals , som för närvarande sitter i östliga divisionens första plats.