Recept för en söt och salig påsk

Recept för en söt Viktminskning Tabletter och salig påsk

Det är något lätt men elegant om tårtor. De är den lilla svarta klänningen av konditorivaketet, den sofistikerade stadens kusin av rustika, lantlig stil pajer.

Och de är ett bra alternativ till den gamla åskhammen eller lammkonservrumet, även om du fortfarande måste göra val, till exempel söt eller smaklig, huvudrätt eller eftermiddagsbuffé mellanmål, regelbundet eller blöta bakverk Gå Ner I Vikt På En Vecka eller glutenfri skorpa , konditorivaror eller fri form på ett bakplåt.

Var och en av de fem kompletterande recepten kan göras i förväg. De tårtor som behöver uppvärmning kommer att se lika bra ut som den dag du gjorde dem. Presentera några på ett träskärbräda med en stor, vacker sallad och lunch serveras. Förkortning smälter inte lika lätt som smör gör och ger en mer förlåtande deg; här används en kombination av de två. För att spara tid kan man använda färdig pajdegod, men smak och tillfredsställelse blir inte lika, reducera bakningstiden till 20 minuter.

För ett mer attraktivt resultat, välj en sötpotatis vars diameter är Om så önskas, toppa eller koppla tårta med ömt fjäderarugula kastad i en lätt vinaigrette för lite färskt pepparbit.

GÖR INTE: Tårdeggen behöver vila i kylskåpet i 30 minuter. Den utrullade tårdeggen måste kylas i 30 minuter. Tårtan kan göras flera timmar i förväg och hållas vid rumstemperatur; återuppvärmning i en 350 graders ugn i 5 till 7 minuter. Process i 8 till 10 sekunder eller bara tills blandningen liknar grov måltid.

Tillsätt isvatten 1 matsked åt gången när du pulsar, med tillräckligt mycket så att degen hålls ihop utan att vara klibbig eller smula. du kanske inte använder allt. Överför degen till en arbetsyta och form till en skiva 4 till 6 tum i diameter; Vik i plastfolie. Koka tills degen är fast och jämnt fuktig, cirka 30 Gå Ner ett Kilo I Veckan minuter.

Rikta ett rimmat bakplåt med pergamentpapper eller en silikonfodral.

Mjölka en ren arbetsyta och en rullpinne. Placera degskivan i mitten av den melade ytan. Börja i mitten av degen, rulla ut till, men inte över, degens övre kant. Gå tillbaka till mitten och rulla ner till, men inte över, kanten närmast dig. Lyft degen, ge den en kvart varv och lägg den på arbetsytan. Fortsätt rulla, upprepa kvartänden, tills du har en degrunda som är omkring 12 tum bred.