Rapids fotboll levererar klassiker under semesterperioden

När familjer samlades för högsäsong och många sportar tog en paus slutade det inte att fotboll fortsatte på Canada Games Center. Whitehorse Rapids Över 35 fotbollsliga slog inte över ett slag med doubleheader-spel både den 23 december och december .30 för att avsluta året. 23 i det första spelet i en doubleheader.

Båda lagen bestämde sig för att försöka överträffa oppositionen var den bästa politiken i deras strävan att vinna och så öppnade flodgränsen med totalt 17 mål i matchen.

Defensive frailties slogs öppna som Danny Macdonald (3), Adil Khalik (2), James McCullough (2), John MacPhail, Keith Welch och Andy Todd alla scorade för KBS.

Ben Mercier hade fyra mål att leda svaret på Yukon Info hjälpte av skepparen Jan Aalt van den Hoorn (2) och ett mål från Mercurial Rob Bousquet, men det var inte tillräckligt eftersom KBS fick de tre poängen.

Det sena spelet hade Gå Ner ett Kilo I Veckan färre mål men inte mindre spänning i en mycket jämn affär, det tog ett misstag och ett ögonblick av glans att skilja Pepsi och Yukon Brewing.

Misstaget kom när bryggförsvaret hostade bollen när de borde ha rensat det, så att den dödliga Guliano Rayo kunde göra mål.

Brilliance ögonblick kom från Simon Pulido, när han knäckte i ett mål utanför det område som flög in i nedre hörnet, vilket gör det förmodligen det bästa målet för säsongen hittills.

Yukon Brewing försökte svårt att göra, men Pepsi var för bra och stängde försvaret ner för att ta en 2 0 shutout-vinst.

Tony och Pepsi Går Man Ner I Vikt värmer hjärtan

I en pulserande tidig morgon över 35 fotbollsmatch upp 30 december mellan Tony’s Pizza och Pepsi slutade det högspända spelet i en 4 4-tie.

Båda lagen gav allt och lämnade ingenting i omklädningsrummet, med kanske draget som det rätta resultatet.

Pepsi öppnade poängen genom Myles Dolphin med bara en minut på klockan, innan Tony kom in i en rytm som ledde tre gånger. Men en dogged Pepsi visade stort hjärta i att dra tillbaka nivån varje gång.

Justin Carre, som spelade ett mer beräknat spel, gjorde ett och öppnade fältet upp för David Rayo för att hävda två strejker.

Målmaskin Arnold Hedstrom plockade upp ett annat mål för Gå Ner ett Kilo I Veckan Tony s.

Pepsi s andra mål kom från Bob Baxter, Guliano Rayo och Krisztian Goncze, vilket innebär att pizza-pojkarna lämnar sig till femte säsongens slut och andra raka.

Fotboll är som en låda med choklad

Spelet spelades i en hektisk takt trots övergivenhet av jul, inte mer än Gord Barker som har hållit Yukon Brewing i affärer under semestern, men lekte med hjärta och strävar efter att uppmana sitt lag framåt.

Brews mål kom från Andy Todd, Mark O ‘Brien och Simon Pulido, med Bousquet och ett underbart mål från Gareth Howells på scorebladet för Yukon Info.