Rampants vinner i första omgången

Det tog tre försök den här säsongen för Ayden Griftons killekampboll till topp Farmville Central, men den tuffa segern tisdagen hjälpte studsa Jaguarerna i den första omgången av Pitt County Boys Holiday Tournament.

De sjätte seeded Chargers upprör No Conley. En G (5 3) avancerad till semifinalen, där det kommer att ta på Nr.

Jaguaren toppade A G med sex poäng i var och en av sina två möten tidigare i månaden. De släpade aldrig i första halvlek och på en punkt var uppe med åtta poäng i andra kvartalet, men laddare blitzed FC i tredje, outscoring Jags 20 11 och hänger på att vinna för just andra gången under de senaste 11 mötena .

Central är alltid ett tufft lag och jag är bara glad att vi kunde hänga på och vinna en vinnare ikväll, sade A G-coach John Kyle Moye. trodde vi återställde bollen mycket bra och innehöll sina två bästa skyttar som dödade oss de två sista matcherna som vi spelade dem, och jag är bara stolt över hur vi spelade Gå Ner ett Kilo I Veckan defensivt. Laddare gick på en 8 0-körning för att knyta matchen 26 26, med 2:45 kvar i andra kvartalet och stannade på Jags ‘heels. AG hade chansen att ta ledningen i halvlek men vred bollen över med tre sekunder kvar och gick till pausen bunden 30 30.

FC-s Rande Harper begick sin fjärde foul tidigt i tredje kvartalet. En ersättare skickades till scorersbordet, men innan han fick chansen att komma in i spelet, tog Harper upp sin femte mindre än 20 sekunder senare. AG Leontae Moye fick en stjäl i sista sekunden av den tredje och gick upp för en dunk som gav laddare en nio poäng ledning går in i sista kvartalet.

Trots att ha en annan starter, framåt Kameron McNeil, foul out i fjärde, Farmville Central använde en sista brist för att skära ett 20 poäng underskott i hälften, men Gå Ner I Vikt Snabbt Piller laddare höll på sent.

En G utnyttjade sin stora fördel i färgen och hade fyra spelare med dubbla siffror: Jordan Atkinson (18), Moye (16), Josiah Shackleford (16) och Jekael Gay 11.

Justin Wright och Terquavion Smith kombinerat för 32 poäng för Jaguaren.

tror att vår ungdom var utsatt ikväll, men du måste ge kredit till Ayden Grifton, säger FC-tränare Larry Williford. ‘De spelade extremt hårda och pounded färgen, de enorma. De första två gångerna orsakade vår hastighet verkligen dem många problem. Ikväll orsakade deras höjd oss ​​problem.’ Rose 72, North Pitt 71

Nej. Rostskrapad förbi North Pitt för att avancera till semifinalerna och få en sen poäng till toppen av den sjunde seeded Panthers för andra gången denna säsong.

Keonte Goodmans upplägg med 10 sekunder kvar tryckte JHR i nästa omgång, vilket hjälpte JHR (8 2) undviker ett fjärde kvartalsfall som såg North Pitt (6 4) radera ett 11-håls hål och ta ledningen i sista minuten.

Ke ‘Patrique Bäst Gå Ner I Vikt Snabbt Piller slog en 3-pekare med 38 sekunder kvar som täckte en 16 4-lopp och gav Panthers en 71 70-fördel, men Rose svarade i andra änden när Goodman gjorde en assistans från Creighton Lebo, som slutade med ett spel högt 24 poäng.

Bäst missade en potential gå vidare 3 i de sista sekunderna.

Goodman var den enda andra JHR-spelaren i dubbla siffror, som poängterar allt utom en av hans 17 poäng i andra halvleken.

North Pitt, som kommer att spela igen i loserfästet torsdag, fick dubbelsiffrigt poäng från Dequan Hines (16), Zaquarius Sherrod Wilson (15), Nasqueonta Staton (14), Bästa (13) och Matthew Council (10).

Ingen målare från något lag nådde dubbla siffror i ett spel där de två lagen kombinerades för bara 11 poäng under fjärde kvartalet. NL (9 2) höll kanten i det avseendet, där Vikings 6 5 skedde i de sista åtta minuterna. Johnsons nio poäng var ett lag högt för DHC (6 4).