Ida Ruth Moore Harris

Ida Ruth Moore Gå Ner ett Kilo I Veckan Harris, 80, en tidigare bosatt i Kerens, och nyligen bosatt i Elkins, avgick detta liv torsdag morgon den 27 oktober 2016 i Ruby Memorial Hospital på Morgantown. Hon hade varit i sin vanliga hälsa, och döden var Gå Ner I Vikt På En Vecka oväntad.

Hon föddes söndag den 26 januari 1936 i Rosemont, Taylor County, en dotter till den sena Rayen och Ida Myers Moore.

Hon var den sista överlevande medlemmen i sin närmaste familj. Föregår henne i döden var fyra bröder, Elmer Ralph Moore, Ray Moore Jr., Elijah George Moore och ett spädbarn; och tre systrar, Kathleen Moore Bonnett, Mary Lee Davis och Pauline Virginia Moore.

Hon deltog i skolorna i Taylor County, Randolph County och Romney School for the Blind. Hon deltog i yrkesskolan i Kanawha County. Viktminskning Tabletter Hon var en hemmafru, en medlem av Elkins Randolph County Senior Center, deltog i Hart Chapel Church på Kerens och var senare medlem av den sjunde dagen adventistkyrkan. Hon tyckte om hekling, husplanter, trädgårdsskötsel, tvål, matlagning och vård av familjen.