Icemen startar nyår med två segrar

var ett bra sätt att starta Gå Ner I Vikt På En Vecka andra halvan av säsongen, sa huvudrollen Rob Hartnell. natt 4 0 vinst över Flyers var bara en annan dag på kontoret för Icemen.

Telsen Luc, Danton Ayotte och Midget-affiliate Shaye Sommerfeld lade till andra mål för att slutföra rutten. Målare Devin Reagan gjorde 24 sparar för att tjäna shutouten.

Icemen fångade till slut en hårt intjänade 4 2 seger över Warriors.

tog 58 och en halv minut för att vinna hockeyspelet, säger Hartnell. du kommer in i playoffs, det kommer att bli många nätter på så sätt. måste hitta ett sätt att vinna, men jag har en ganska engagerad grupp just nu. Icemen var nere 2 0 halvvägs genom matchen innan de hittade ett sätt tillbaka in. Danton Ayotte Gå Ner I Vikt På En Vecka och Fonteyne gjorde mål för att spela mål för att jämföra spelet på 2 2.

Det var en natt för speciella lag att skina, både på offensiv och försvar, eftersom Wetaskiwin tillbringade en stor del av spelet ner en man.

(straffdöd) har varit en av våra starkare punkter, säger Hartnell.

om du kommer att ta massor av straff är vi vana vid att göra Går Man Ner I Vikt det bättre att kunna backa upp det. Och det är inte som att vi bara har två killar (på straffet) vi driver åtta spelare på det. Verklig vändpunkt kom sent i matchen då Icemen dödade av en lång 5 på 3 straff.

Vi kom igenom det, vi hade momentum och du visste att vi så småningom skulle ringa för att komma, sade Hartnell.

Beverly goaltender Chase Mudryk satte på en klinik i hela spelet utanför Beverly 58 19 som Icemen så småningom hittade sig igenom. Zach Ayotte var Johnny på plats, sväva i en rebound för ett power play mål i sista minuten av lek för att ge Icemen en 3 2 ledning.

Beverly drog Mudryk för en extra skridskoåkare och letade efter bindningsmålet i den döende andra delen av spelet. Wetaskiwins försvarare Mitchell Bushnell, efter att ha blockerat ett skott i Icemen-änden, kunde lägga bort matchen med ett tomt målskott från mitt is.

De lokala Junior B-pojkarna har en upptagen sträcka som kommer upp, med tre matcher i veckan.

Icemen kommer att slå vägen mot Edmonton Royals ikväll. Säsongsserien är bunden 1 1, med Icemen som vann sitt sista möte 5 1. Icemenna kommer att leta efter en stor vägvinst, eftersom Royals sitter i andra plats i East Division, bara fyra poäng på Wetaskiwin.