i Wolfchase Galleria incident

Enligt polisen är de arresterade:

1.) Marquice Lester, 23, medlem av Fam Mob gang, belastad med två räkningar av förvärrat överfall x och olaglig besittning av ett vapen.

Lester sågs på video som den misstänkte som släppte en pistol utanför köpcentret och plockade upp den. Han var i besittning av en pistol när han togs i förvaring.

2.) Misstänker 2, 16, man, belastad med olaglig besittning av ett vapen

Misstänkt 2 fängslades utanför köpcentret väpnade. Misstänkt 2 var inte kopplad till att vara en skytt under händelsen.

3.) Misstänker 3, han, 17, belastad med olaglig besittning av ett vapen

Misstänkt 3 fängslades av officerare och befanns vara i besittning av ett vapen. Misstänkt 3 var inte kopplad till att vara en skytt under händelsen.

4.) Misstänker 4, manlig 17, belastad med oordnat beteende

Misstänkt 4 var inblandad i kampen inuti köpcentret, men var inte beväpnad.

5.) Misstänker 5, man, 16, belastad med oordnat beteende och motståndskraftigt anhållande

Misstänkt 5 vägrade Officer kommandon när de försökte få tillbaka honom. Misstänkt 5 sprang sedan igenom brottsplatsen.

6.) Misstänker 6, manlig 17, belastad med oordnat beteende

Misstänkt 6 var inblandad i kampen inuti köpcentret. Han var inte beväpnad.

7.) Misstänker 7, manlig 17, medlem av Fam Mob, Går Man Ner I Vikt laddad av oordning

Misstänkt 7 var inblandad i kampen innanför köpcentret. Han var inte beväpnad.

Det var totalt fem offer i denna händelse.

Offer / misstänkt 1 Marquice Lester, 23 år, transporterades till Regional One Health av privat fordon.

Offer 2 man, 17 år gammal, gräsades och behandlades på platsen.

Offer 3 man, 17 år, transporterades till St Francis med privat bil.

Offer 4 kvinnlig, 43 år gammal, Gå Ner I Vikt På En Vecka fick skador från att slås ned. Hon transporterades till St. Francis Bartlett.

Offer 5 kvinnlig, 15 år gammal, transporterades till Methodist North. Hon fick skador från ett fall. Alla parter noterades som icke-kritiska.

Lester är planerad att visas i domstol på torsdagen.

Tisdagskvällen transporterades tre personer till Gå Ner I Vikt På En Vecka Saint Francis Hospital efter skottet som skickade shoppare ducking för omslag.

Memphis polisavdelning talesman Louis Brownlee bekräftade skottet som hände utanför Cheesecake Factory efter en kamp bröt ut inuti köpcentret.

Sammantaget fängdes fyra personer, men det är oklart om alla kommer att debiteras.

Enligt domstolsrapporter har Lester tidigare varit skyldig till inhemska övergrepp och olaglig besittning av ett vapen i två separata fall som går tillbaka till 2016.