I beröm av arbetare och arbete

Måndag markerar den dag då många av oss kommer att samlas i en bakgårdsmiljö med familj och vänner för det ofrivna slutet av sommaren.

Det är Labor Day, och vi kommer att fira den årliga fridagen som den är vår sista, kanske lounging poolside innan den är stängd för säsongen och skjuter upp grillen för hamburgare och hundar igen.

Men medan vi njuter av den tre dagars helgen, låt oss inte glömma vad den här dyrbara dagen står för. Labour Day, officiellt skapad av kongresslagstiftning 1894, är avsett att ära kollektiva sociala och ekonomiska prestationer från arbetare i USA.

Och de flesta arbetar. Nationens arbetslöshet uppgick till 4,3 procent i juli, vilket motsvarade nästan 8,4 miljoner amerikaner. Marylands arbetslöshet var mindre än den, med 4 procent. I Charles County var arbetslösheten för juni (den senaste månaden som rapporterades av statens arbetsavdelning, licens och reglering) 4,4 procent.

Andra säger Matthew Maguire, sekreterare för International Association of Machinists Local 344 i New Jersey, kallade på semestern 1882 när han tjänstgjorde på Central Labour Union i New York. Går Man Ner I Vikt Oavsett vilken idé det var, antog Central Labour Union ett arbetsdagsförslag, och den första arbetsdagen firades den 5 september det året. Fler stater fångade snart Labour Day-insatsen, vilket ledde till att den formellt välsignades från kongressen och undertecknades i lag av president Grover Cleveland 1894.

Arbetsföreningar och deras organiserade rörelser i hela landet har visat sig effektiva för att förbättra anställningsvillkoren sedan den industriella revolutionen. Visserligen finns det de som argumenterar hårt, år efter år, att fackföreningarna har alltför starkt utökat sitt inflytande idag, med händerna dödade djupt i lagstiftarna och påverkar valresultatet. Men politiken åt sidan, de fördelar som fackföreningar har fört med byggarbetare, elarbetare, lärare och andra, liksom de växande familjer som de arbetar för att stödja, Går Man Ner I Vikt kan inte nekas.

Så kom ihåg denna Labor Day weekend, medan du flyter på en poolflotta, mage full och innehåll i att leva den pratsamma amerikanska drömmen. Den drömmen, för så många, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är möjlig idag på grund av historiens arbetarrörelser. Det är på något sätt en andra självständighetsdag, ett firande av vår frihet att utveckla våra färdigheter, marknadsföra dem till den högsta budgivaren och skörda belöningarna.